Sagolika Keramik

Vi har valt att presentera vår keramik på denna sida och vår förhoppning är att du som letat dig hit blir nyfiken och inspirerad att både besöka oss och att handla i vår Web-butik.

Vi tillverkar keramik av två sorters lera dels i Lergodslera som andvänds till prydnadssaker som Änglar, Tomtar och Ljusstakar.

Vi har dessutom haft en stor efterfrågan på keramik som bruksföremål, typ kaffe & Tekoppar, Mattallrikar, Skålar och Blomkrukor och för att möta den efterfrågan har vi nu börjat arbeta i Stengodslera, alla sakerna är blyfria och går att maskindiska och köra i Micro.

Så se er omkring bland allt vårt hantverk och vill ni så passar ni på och handla i vår webbutik.

Vill ni hellre ta eller känna på koppar o skålar så titta på vår sida över marknader, vi är ute och säljer på vissa marknader, eller besök oss i vår butik adressen hittar ni under kontakta oss.

Hjärtligt Välkomna

Inspiration från Lev Vackert Inspiration från Lev Vackert

Lev Vackert i Kristinehamn

Nu har vi klart med ny återförsäljare det ska bli jättespännande att Lev Vackert börjar sälja våra alster i Kristinehamn 

För er som vill gå in o titta, klicka på bilden.

Våra Återförsäljare

Agnesbergs Gårdsbutik

Agnesbergs Gårdsbutik är en liten mysig gårdsbutik som i sitt sortiment har snittblommor, krukväxter och vår -och sommarblommor. Vi har mysiga inredningsdetaljer såsom ljus, lyktor krukor och presentartiklar! Och numera även Sagolika Keramiks alster

Varmt välkommen till oss!

   

Våra Återförsäljare

Långtora mat o logi 

Långtora har både övernattningar, mat för den kräsne, tennis, jakt o hund kurser, dom är väl värda ett besök, dom har dessutom en mycket fin presentbutik.